валута: 
Вход / Регистрация - забравена парола
Начало » РИНГАНА
RINGANA - ФИЛОСОФИЯ
 

Кой не е слушал истории за визионери, които са прекарвали всяка свободна минута в гаража, докато се роди гениалната идея. Звездата на Рингана изгрява в средата на 90-те години в стаите на център за лечение и красота, а визионерът се казва Андреас Вилфингер. Неговите родители - изпреварили времето - вече са обръщали сериозно внимание на здравето в хотелиерския бизнес чрез последователно прилагане на здравословни програми. Чрез работата си в стопанството, той е вдъхновен и възмутен от нарастващите проблеми в обществото. Така в него узрява идеята за някаква промяна: "Когато прочетох за причиняващи рак субстанции, съдържащи си в храната ни и продуктите, които са грижа за нашето тяло, за наднорменото тегло и диабет при децата, за мен беше повече от ясно, че искам да направя нещо различно за нашия свят."


НИЩО В СВЕТА НЕ Е ПО-ГОЛЯМО ОТ ЕДНА ИДЕЯ, ЧИЕТО ВРЕМЕ Е ДОШЛО! - ВИКТОР ЮГО

RINGANA е единственият производител на пресни био-продукт, 100 % свежи, пресни. Всеки един плод, зеленчук, билка, след откъсването се вкарва в производството. Суровини на склад не се задържат.
100% активно вещество - няма пълнители, носители, оцветители, овкусители. Всеки един продукт е активно вещество. Продуктите изобилстват от активни вещества
100% натурални - изходните суровини се събират от цялото земно кълбо - над 500 растения. Продуктите са изцяло на растителна основа, вегански. Притежават сертификатите за био-продукти от независимите институти LACON и LEFO. Живата природа събрана в едни продукт и поднесена в дома Ви
100% етичност - не се тестват върху животни. Доставчиците на суровини се избират лично от Андреас Вилфингер, ако не се използва детски труд, ако работниците са добре платени и няма разлика във възнаграждението между мъже и жени, ако няма посредници. Суровините се транспортират с влакове или кораби. С цел намаляване отделянето на въглероден диоксид в природата, пратките пътуват с традиционната, позната от много години поща. Рекламните материали са отпечатани върху рециклирана хартия с естествени багрила.

Ringana е носител на наградата TRIGOS за устойчиво развитие и специалната награда на журито в Монако 2011 година за най-иновативна, екологична био-опаковка. Единственият производител на пресни био-продукти в списъка на Green Brands, наградена е със сертификат за най-бързо развиваща се фирма.

ТЕСТ
за типа кожа на лицето

Аз съм на

по-малко от 25 години (0)
между 25 и 35 години (1)
между 35 и 45 години (2)
между 45 и 55 години (4)
над 55 години (7)
Моето тегло е

Под нормата (5)
Нормално (2)
Над нормата (0)
Взимам слънчеви бани
или посещавам солариум


Често (3)
Понякога (1)
Никога (0)
Живея в града

Да (1)

Не (0)
Работя предимно в
затворени помещения


Да (1)

Не (0)
Дълго време през деня
пребивавам в климатизирани помещения


Да (1)

Не (0)
Употребявам алкохол

Никога (0)
Понякога (1)
Редовно (2)
Храня се здравословно
(плодове, зеленчуци, пъл- нозърнести храни)

Да (0)
Отчасти (1)
Не (2)
Пуша

Не (0)
До 10 цигари дневно (1)
Над 10 цигари дневно
Моята кожа има склонност
към замърсяване


Да (0)
Не (2)
Моята кожа има широки
пори


Да (0)
Не (2)
Моята кожа има склонност
към образуване на бръчки


Да (3)
Не (0)

Спортувам седмично

По-малко от 30 минути (2)
От 30 до 60 минути (1)
Над 60 минути (0)

Моята кожа има склонност към зачервяване и е лесно
раздразнима


Да (2)
Не (0)

 

Резултати

Първи тип кожа: по-малко от 11точки. Мазна кожа: лъщяща, с големи пори, чести замърсявания и възпаления.

Втори тип кожа: от 11 до 18 точки. Нормална / смесена кожа: участъци с блясък по брадичката, носа и челото. Слабо изразена склонност към образуване на големи пори.

Трети тип кожа: от 19 до 26 точки. Клоняща към сухота кожа: суха, бедна откъм влага кожа с често появяващо се усещане за напрежение след почистване. Фини пори. Нежен,
тънък повърхностен слой, който лесно се лющи. Склонност към преждевременно образуване на бръчки.

Четвърти тип кожа: над 26 точки. Крайно суха кожа: трайна сухота, силно усещане за напрежение, особено след почистване. Засилено лющене. Бръчки следствие на сухота, особено около устата, очите и врата.

Или като попълните онлайн форма за контакт: